In september zal het pand van het voormalige De Lindehof in Nuenen een nieuw culinair leven inblazen met de komst van restaurant Bouchot. Chefkok Bram Venhorst en sommelier-gastvrouw Tessa van de Wouw zijn de drijvende krachten achter dit veelbelovende initiatief.
Met de geplande opening van Bouchot belooft Nuenen een culinaire opschudding van formaat. De ervaren chefkok Bram Venhorst brengt zijn unieke kookstijl naar dit historische pand, terwijl sommelier-gastvrouw Tessa van de Wouw gasten zal verwelkomen met haar gastvrijheid en wijnexpertise.
Het samenspel van dynamische culinaire creativiteit en respect voor erfgoed zal ongetwijfeld een unieke ambiance creëren in het hart van Nuenen. De historische waarde van het pand van De Lindehof wordt op deze manier nieuw leven ingeblazen, met een eigentijdse twist.
De aankondiging van Bouchot heeft de culinaire scene in Nuenen doordrongen van hoge verwachtingen en anticipatie. Met de reputatie van chef Venhorst en de gastvrijheid van van de Wouw belooft dit restaurant een trekpleister te worden voor fijnproevers en culinaire liefhebbers.